SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan returnerer jeg en vare?

Det er nemt at returnere hos Niknik. Returomkostningerne skal du selv sørge for, men hvis du køber returfragtenen igennem væres returportal, så koster det kun 39 kr. og din pakke er forsikret. Du kan læse mere og returnering og købe din returlabel her.

Kan jeg ombytte til en anden størrelse?

Hvis du ønsker at bytte dit tøj, til en anden størrelse, er der et felt til dette på retursedlen. Skriv størrelsen der skal byttes til i feltet og så bytter vi uden problem. Du kan også hive fat i kundeservice og fortælle at du gerne vil bytte tøjet, hvis dette er nemmere for dig. Hvis tøjet bliver returneret uden information om ombytning, så vil dine penge blive refunderet.

Jeg har ikke modtaget min ordre, hvad skal jeg gøre?

Det bør aldrig tage mere end 1-3 hverdage, før du modtager din ordre, så hvis du har ventet længere tid, bør du kontakte kundeservice, så vi kan se hvor din ordre befinder sig.

Hvor lang tids levering er der?

Vores leveringstid hedder 1-3 hverdage, men vi leverer ofte din pakke allerede dagen efter, hvis du har bestilt inden klokken 14. Du modtager både en SMS og en mail med trackingnummer, så snart din pakke er afsendt.

Kan jeg bestille, selvom jeg ikke bor i Danmark?

I øjeblikket er det kun muligt at købe fra vores webshop, hvis du bor i Danmark. bor du ikke i Danmark, men ønsker at bestille alligevel, så kontakt os. Dog skal du være opmærksom på at fragtenprisen vil være meget højere, ved køb af få par sko.

VI SIDDER KLAR TIL AT HJÆLPE

Stadig brug for hjælp?